Skip to main content

Araç Kiralamalarınızı AVEC ile yaparak 2.500’e varan Mil kazanabilirsiniz!

AVEC zengin filosu, temiz ve bakımlı araçları ve kanıtlanmış yüksek müşteri memnuniyeti ile kiralık araçlarıyla her zaman yanınızda. Günlük veya uzun dönem kiralama ihtiyaçlarınızda program ortağımız AVEC’i güvenle tercih edebilirsiniz.

1-3 gün kiralamalarınızda 500 Mil, 4-6 gün kiralamalarınızda 1.500 Mil, 7 gün ve üzeri kiralamalarınızda 2.500 Mil kazanabilirsiniz.

Kural Koşullar

  • Mil kampanyası tüm araç gruplarında geçerlidir.
  • Kampanya, AVEC Rent a Car web sitesinde “teslimde öde veya şimdi öde” seçeneği ile yapılan rezervasyonlarda, AVEC Rent a Car rezervasyon merkezinden ve AVEC Rent a Car ofislerinden yapılan kiralamalarda geçerlidir.
  • Üyelerimiz, rezervasyon yaparken üyelik numaralarını belirtmelidir.
  • Kiralamadan kazanılan Miller kontrat kapanışından itibaren en geç 30 gün içerisinde Miles&Smiles üyelik hesabınıza yüklenir.
  • Mil kazanmak için rezervasyonlarınızı link üzerinden yapmalısınız: https://www.avecrentacar.com/arac_secimi
  • Mil kampanyası diğer kampanyalarla birleştirilemez. Kampanyalı ve indirimli kiralamalardan Mil kazanılmaz.
  • Aynı ildeki bir şubeden ya da farklı şubelerden 1 hafta içerisinde, aynı aracın ya da farklı araçların kiralanması tek bir kiralama olarak değerlendirilir.
  • Kazanılan Millerin yüklemesi kiralama yapan veya kontratta adı geçen kişilerden sadece birinin Miles&Smiles hesabına yapılır.
  • AVEC Rent a Car genel araç kiralama koşulları geçerlidir.
  • Kampanya 31.03.2024 tarihine kadar geçerlidir ve araç stokları ile sınırlıdır.
  • AVEC Rent a Car kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

AVEC Rent a Car kiralamanızdan kazandığınız Milleriniz ile ilgili sorularınız için 444 0 556 numaralı çağrı merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz.